Agrupació El Pilar Sant Francesc

Blog de l'Agrupació El Pilar Sant Francesc

Falla Sant Vicent – Periodiste Azzati

José Luis Cuenca es va despedir en un emotiu discurs despuix de sis anys en la presidència.

Miguel Ángel Del Barrio De la Torre és elegit com a nou president de la Comissió i es compromet a treballar “per a estar a l’altura del càrrec”.

svicente-E310318-1

  • Del Barrio es convertix en el denové president de l’història de la Comissió en les més de cent anys d’història
  • Per al nou president “és tot un honor aplegar a dirigir una Comissió en tanta història i vaig a intentar rodejar-me de les persones adequades per a fer un bon treball”.
  • José Luis Cuenca va tancar la seua lluenta trayectòria de sis anys com a president agraint la seua colaboració “a tots els fallers i, especialment, a la meua dòna i la meua filla que em varen recolzar sempre”.

Valéncia (26.03.18) La Falla Sant Vicent – Periodiste Azzati ha elegit a Miguel Ángel Del Barrio De la Torre com a president de la Comissió per a l’eixercici faller 2018-19 per unanimitat, en el transcurs de la Junta General Extraordinària que s’ha celebrat com a tancament de les Falles 2018.

Del Barrio es convertix en el denové president de la Comissió en les més de cent anys d’història i el dècim des de que en 1958 es reprenguera l’activitat en la Comissió, ya de forma ininterrompuda.

El nou president, emocionat i responsabilisat per l’apassionant repte que té per davant, va manifestar davant de tota la Comissió que és “tot un honor presidir una Falla en tanta història” i que la seua intenció era “rodejar-me de les persones adequades per a fer un bon treball”.

svicente-E310318

Miguel Ángel Del Barrio es va comprometre a “treballar intensament per a estar a l’altura del càrrec”. En a penes unes semanes tindrà que afrontar temes importants per al futur de la Comissió com la formació de la seua primera junta directiva, els primers contactes per a establir l’ubicació dels monuments o la contractació dels artistes de les Falles 2019.

Despedida despuix de sis anys de presidència

Per la seua banda, José Luis Cuenca va tancar, en un emotiu discurs, sis anys de presidència, en els que la Comissió ha creixcut socialment i també ha rebut importants premis i guardons. Cuenca va fer un balanç d’este últim sexeni i va calificar de “exitosa” la trayectòria de la Falla Sant Vicent – Periodiste Azzati en este periode.

En la seua alocució, Cuenca va agrair la llabor de “tots els que en algú d’estos anys han pertanygut a la junta directiva, ya que sense ells res de lo que hem conseguit hauria segut possible”. També va estendre este agraïment a tots els fallers, sense excepció. I també va tindre unes paraules de reconeiximent per a la seua dòna i la seua filla, “els autèntics pilars que sempre m’han recolzat fins i tot en els moments més complicats”.

Respecte a l’últim eixercici, José Luis Cuenca es va mostrar convençut de que els dos monuments “es mereixien major reconeiximent per part del jurat” i va calificar l’any recent finalisat com un eixercici “difícil, on les ubicacions provisionals de monuments i carpa per al 2018 no varen ser les més adequades i vàrem tindre més inconvenients que ventages”.

Anuncios

Deixa un comentari: // Deja un comentario:

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Información

Esta entrada fue publicada el 31/03/2018 por en 2018-2019, Noticies Comissions.
A %d blogueros les gusta esto: