Agrupació El Pilar Sant Francesc

Blog de l'Agrupació El Pilar Sant Francesc

Nit de l’#Elecció19. ¡Tenim dos Components en la CHFMIV 2019!

Ahir, una volta més, va tindre lloc en la Fonteta l’Elecció de la Cort d’Honor de les Falleres Majors de Valéncia en el lema Som Cultura, homenajant la cultura valenciana i dividit en tres parts: les Torres de Serrans i les Torres de Quart, la Llonja i El Micalet. Més informació.

Despuix de la primera actuació sobre les Torres de Quart i les Torres de Serrans, va començar la desfilada de les candidates infantils, el nostre Sector esperava en moltes ganes a Julia Claver i Cifre de la falla Quart i Palomar, a Maria Ferrer i Valls de la falla Peu de la Creu i Marta García i Cañadas de la falla Sant Vicent – Periodiste Azzati.

A continuació, la segona actuació sobre la Llonja i al acabar la desfilada de les candidates majors, els nervis estaven cada volta més a flor de pell i sobretot quan vàrem vore desfilar a Ana Soler i Albuixech de la falla Quart i Palomar, Celia Mª García i Palanca de la falla Sant Vicent – Periodiste Azzati i Ana Martínez i Redó de la falla En Sendra – Plaça Coll “El Tro”.

Per a finalisar, la tercera actuació sobre El Micalet i la decisió del jurat:

Cort d’Honor de la Fallera Major Infantil de Valéncia

No tinguerem que esperar molt per a sentir el nom de MARTA GARCÍA I CAÑADAS, de la falla Sant Vicent – Periodista Azzati, ya component de la Cort d’Honor Infantil i candidata a Fallera Major Infantil de Valéncia 2019.

Marta García i Cañadas. Falla Sant Vicent

MARTA GARCÍA i CAÑADAS. Falla Sant Vicent – Periodiste Azzati

En poqueta diferència, vàrem tornar a estar d’enhorabona en sentir el nom de MARIA FERRER I VALLS, de la falla Peu de la Creu – En Joan de Vilarrasa, ya component de la Cort d’Honor Infantil i candidata a Fallera Major Infantil de Valéncia 2019.

MIMPA FERRER i VALLS. Falla Peu de la Creu

MIMPA FERRER i VALLS. Falla Peu de la Creu

No ens podem oblidar de mencionar a Julia Claver i Cifre, que encara que no va eixir, va estar a l’altura d’este acte de tants nervis i emoció i varem disfrutar moltíssim en ella per demostrar tanta alegria per les seues amigues elegides.

Cort d’Honor de la Fallera Major de Valéncia

Per desgràcia, en esta ocasió no vàrem tindre la mateixa sòrt que en les menudes, pero ens sentim molt orgullosos de la representació d’Ana Soler, Celia Mª García i Ana Martínez, vàreu deixar el pavelló molt alt. ¡Enhorabona chiques!

Tan sol queda desijar-les moltíssima sòrt a Marta i a María per a l’elecció que ara tenen per davant. Esperem sentir el nom d’alguna de les dos en lo més alt del món de les Falles.

Anuncios

Deixa un comentari: // Deja un comentario:

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Información

Esta entrada fue publicada el 30/09/2018 por en Eixercici 2018-2019, Eixercicis.
A %d blogueros les gusta esto: