Agrupació El Pilar Sant Francesc

Blog de l'Agrupació El Pilar Sant Francesc

Falla Sant Vicent – Periodiste Azzati

Esther León i Jorge i Paula Leydet i Sanz han segut nomenades oficialment com a Falleres Majors 2019

• Abdós Falleres Majors varen rebre un quadro acreditatiu per part del president Miguel Ángel Del Barrio De la Torre.

• El Casal Xe de la Comissió i el Restaurant L’Estibador varen albergar dos actes de gran sentiment i de tradició fallera.

• El pròxim dia 24 de novembre, abdós falleres majors rebran la seua banda acreditativa en l’Exaltació que se celebrarà en La Ferradura.

Esther León nomenada Fallera Major

Svicente E29102018 2

Valéncia (24.10.18) La Falla Sant Vicent – Periodiste Azzati ha nomenat oficialment a Esther León i Jorge com a Fallera Major per a l’eixercici 2018-2019. En un acte molt entranyable i familiar, celebrat en el Casal Xe, el President de la Comissió, Miguel Ángel Del Barrio, va entregar a Esther un quadro acreditatiu de dit nomenament. A l’acte varen acodir tant la Junta Directiva com una part molt important de la Comissió, de la mateixa manera que els seus familiars, molts dels quals estan directament vinculats a la localitat de Manises.

Miguel Ángel Del Barrio, en un discurs senzill i directe va destacar d’Esther que és “una fallera de les de tota la vida, de les que solem cridar Fallera 24 hores, ya que són les últimes en abandonar el Casal de nit i les primeres en tornar per a tirar una mà allà on faça falta”.

Miguel Ángel va aconsellar a la nova Fallera Major, a la que va calificar de “molt sensata” que “disfrutara de cada instant, de cada acte i de cada moment” tal i com ho està fent des de que va ser nomenada. “Estàs en un somi i el teu somriure et delata”, va afegir el president.

Per la seua banda, Esther León, en un discurs íntegrament en valencià, va calificar l’acte com “el moment més emocionant que una Fallera Major pot viure, on la ilusió és torna realitat”. La Fallera Major va confessar que li feya una tremenda ilusió ser la màxima representant d’una comissió de la ciutat de Valéncia, “però no podia ser una falla qualsevol, havia de ser una comissió en història, solera i que em rebera en els braços oberts, i tot això ho he trobat en Sant Vicent – Periodiste Azzati”.

“Ser Fallera Major de tots vosatros és el major regal que algú m’haja pogut fer”, va dir Esther, continguda pero emocionada, en un discurs en el que també es va acordar del president Miguel Ángel Del Barrio, de la Fallera Major Infantil, Paula Leydet, de les Falleres Majors del 2018, Celia i Marta, dels seus familiars més directes i de dos fallers de la Comissió recentment fallits, Lupe Pellicer i Jaime Utrillas.

Paula Leydet nomenada Fallera Major Infantil

Svicente E29102018 1

Per un atre costat, el passat dia 30 de setembre es va celebrar també el nomenament de Paula Leydet i Sanz com a Fallera Major Infantil de la Comissió. L’acte va tindre com a escenari l’Arrosseria L’Estibador, un marc espectacular on la mar i les Falles es varen juntar en un matí inoblidable.

El president, Miguel Ángel Del Barrio, encarregat del nomenament, va agrair a Paula la seua predisposició per a representar a la Comissió Infantil en tots i cada u dels actes, la seua simpatia i la seua dolçor. “Estàs sent una gran Fallera Major Infantil i estic segur que ho vas a ser durant tot el teu regnat”, li va explicar el president.

Per la seua banda, Paula Leydet, també utilisant el valencià per a dirigir-se als fallers allí congregats va voler agrair “a la meua família que haja pogut ser la Fallera Major Infantil” i va felicitar tant a Esther León pel seu nomenament com a Marta García per la seua elecció per a la Cort d’Honor de la Fallera Major Infantil de Valéncia.

“És un any molt emocionant per a mi, i espere que tots puguem passar-ho el millor possible durant les Festes Falleres”, va afegir Paula Leydet, a la que se li notava nerviosa i ilusionada en el mereixcut protagonisme que va a assumir este eixercici faller.

Una volta celebrats els nomenaments de les Falleres Majors de la Comissió, el pròxim moment de gran interés serà l’Exaltació d’Esther i Paula en el Restaurant La Ferradura de Alboraia, el pròxim 24 de novembre, en la que abdós representants lluiran, per primera volta, la banda acreditativa com a Fallera Major.

Anuncios

Deixa un comentari: // Deja un comentario:

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Información

Esta entrada fue publicada el 29/10/2018 por en 2018-2019, Noticies Comissions.
A %d blogueros les gusta esto: