Agrupació El Pilar Sant Francesc

Blog de l'Agrupació El Pilar Sant Francesc

Imposició d’Insígnies SAEPSF 2019

(Valencia, 27.01.19) El dumenge, va tindre lloc l’Imposició de l’Insígnia del nostre Sector-Agrupació de estes Falles 2019. Se’ls va imposar a totes les Falleres Majors, Falleres Majors Infantils i als Presidents Infantils i també als Presidents que presidixen per primera volta.

L’acte va tindre lloc en el Casal de la Falla Ribera – Convent Santa Clara, i va estar dirigir per José F. Villanueva i López, faller d’esta comissió i component de la directiva de l’Agrupació.

Per a fer entrega de les insígnies, es va cridar al nostre President de l’Agrupació, Javier Tebar, i als nostres delegats del sector, Amparo Castelló i Pepe Lloret.

Ademés de l’insígnia, es va entregar els premis de belems i els premis infantils de birles. També se’ls va fer entrega de l’obsequi per part de l’Agrupació. Per a fer entrega de tots els premis i de l’insignía, es va cridar a les falles una per una:

També se’ls va imposar l’insígnia del Sector-Agrupació als nous directius: Isabel Fernández i Castro, delegada de festejos i component de la Falla Avinguda de l’Oest “Els Velluters”, Amanda Esqueta i Navalón, delegada de festejos i component de la Falla Guillem de Castro, Triador i Sant Pere Pasqual i a José Felipe Villanueva i López, vicepresident i component de la Falla Ribera-Convent Santa Clara “Telefónica”. I la “caramba” a dos membres de la directiva que porten tres anys consecutius en el seu càrrec: Alejandro Vicent i Andrés, delegat de festejos i component de la Falla Avinguda de l’Oest “Els Velluters” i a Patricia Gandía i Ventura, vicesecretaria i componen de la Falla Plaça del Pilar.

Per a finalisar l’acte de l’Imposició d’Insígnies de la nostra Agrupació, els màxims representants de les 12 comissions, varen pujar a l’escenari per a interpretar tots junts l’himne regional.

Ací teniu el restant de fotografies de l’acte.

Anuncios

Deixa un comentari: // Deja un comentario:

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Información

Esta entrada fue publicada el 29/01/2019 por en Eixercici 2018-2019, Eixercicis.
A %d blogueros les gusta esto: